Reflect United

Reflect United döptes efter engelskans reflect som i reflektera. Det är vår interna utbildningsplattform där vi stärker våra ungdomsspelare i olika workshop-baserade utmanande värderingsövningar. Under 2020 startade vi Reflect United inspirerat av vårt integrationsarbete Ronjabollen.

”Jag vet att jag inte är ensam.”

”Man har lärt sig mer om hur olika personer tänker och känner och att alla inte tänker som mig.”

”Jag skulle rekommendera Reflect United till någon som behöver höra att den inte är ensam.”

”Jag lärde mig att det är fler som tänker och upplever saker som jag gör och jag är inte själv.”

Citat från deltagare under omgång 2 av Reflect United

Med Reflect United vill Eskilstuna United DFF erbjuda våra interna fotbollsspelare ett diskussionsforum utanför fotbollsplanen. Under dessa tillfällen finns det utrymme för att diskutera ämnen som inte alltid dyker upp naturligt i samband med träningar, matcher, i skolan eller hemma. Ämnen som behandlas är till exempel, prestationsångest, krav, religion, kärlek och barnkonventionen.

Eskilstuna Uniteds F06-lag på Reflect United omgång 2. Alla deltagare får t-shirts med Unitedloggan på.

Målet med dessa träffar är att stärka tjejernas självkänsla, självförtroende och tron på sin egen förmåga. Med Reflect United vill vi rusta upp våra interna fotbollsspelare inför kommande utmaningar i livet och vara en bidragande faktor i deras personliga utveckling. Vi vill bevara tjejernas engagemang för fotbollen samtidigt som vi diskuterar viktiga, komplicerade och ibland helt nya ämnen. Vi utbildar framtidens ledare och vi startar i våra egna ungdomsled.

Linn Vickius #8
Mitt bästa fotbollsminne är när vi vann Gothia Cup 2015 med mitt gamla lag, IFK Västerås. 
Se hela truppen