Eskilstuna Chefsakademi

I höst drar Eskilstuna Chefsakademi igång. Det är en uppdragsutbildning, riktad till kvinnor, framtagen på initiativ av Eskilstuna United tillsammans med oss på Nackademin. Vi vill att företag och organisationer ska ge sina kvinnliga medarbetare en möjlighet att gå utbildningen. Eskilstuna har behov av fler kvinnor på chefs- och ledarnivå. Denna utbildning ger grundläggande verktyg och kunskaper kring vad rollen och ansvaret innebär.

Emre Gürler, hållbarhetsansvarig på Eskilstuna United, fick i en intervju med P4 Sörmland möjligheten att berätta mer om initiativet till utbildningen, dess syfte samt upplägg. Ta del av inslaget här: https://p4dela.sverigesradio.se/?id=27618

Vi ser hur företag inom klubbens affärsnätverk, i offentlig sektor och runtom i landet efterfrågar en mer jämställd arbetsplats för att skapa ett mer inkluderande och hållbar organisation. Det handlar framförallt om att fler företag och organisationer vill behålla och attrahera fler kvinnliga medarbetare och chefer till sitt varumärke. Eskilstuna Chefsakademi är ett direkt resultat av den faktiska efterfrågan som finns på arbetsmarknaden, där vi nu samarbetar med Nackademin som är en av de absolut främsta yrkeshögskolorna i landet. Utbildningen varvar personligt ledarskap, projektledning, affärsmannaskap och examensarbete”, berättar Emre Gürler, hållbarhetsansvarig, Eskilstuna United.

Information om utbildningen

Utbildningslängd: Två terminer (40 veckor) . Utbildningen ger 90 YH-poäng.
Studietakt: 25 % , Utbildningen kan med fördel kombineras med det ordinarie arbetet.
Kursstart: Januari 2023
Utbildningen arrangeras tillsammans med Nackademin.
För mer information och anmälan, kontakta Emre Gürler , 073-971 47 04.