Hjärta

Hjärta United är samlingsnamnet för vårt hållbarhetsarbete. Hjärta United startade 2017 när A-lagsspelarna Emelie Lundberg och Vaila Barsley såg en möjlighet att vid sidan av sina fotbollskarriärer ge tillbaka till samhället och vara en medmänsklig resurs på service- och seniorboenden i Eskilstuna kommun.

Care United

Care United är vårt initiativ för att bekämpa ensamheten bland de äldre på serviceboendena Nålmakaren och Strigeln. Våra spelare besöker de äldre och fikar, spelar spel eller arrangerar spakvällar.

Girls United

Girls United vill att fler tjejer ska få möjligheten att vara fysiskt aktiva på fritiden, få en meningsfull fritid och förhoppningsvis hitta en idrottsförening som passar dem. Syftet med Girls United är att öka delaktighet för tjejer som lever långt ifrån idrottsrörelsen. Under träningarna arbetar vi med värderingsövningar.

Centralt i Girls United är lärlingstrappan. Lärlingar är de som har deltagit i en omgång av Girls United och som är under utbildning för att bli ledare. Lärlingarna får gå bredvid våra erfarna ledare och på så sätt får de en ledarskapsutbildning av oss.

Reflect United

Reflect United är vår interna utbildningsplattform där vi stärker våra ungdomsspelare i olika workshop-baserade värderingsövningar.

Work United 2.0

Work United är vårt arbetsmarknadsprojekt där vi tillsammans med våra företagssponsorer och kommunens arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltning arbetar för att minska arbetslösheten i vår kommun.