Hållbarhetsseminarie

Med start 2019 identifierade vi ett stort behov från våra partner att sätta hållbarhetsfrågor, jämställdhet och samhällsfrågor på en större nationell karta.
Grunden i detta resulterade i ett hållbarhetsseminarie där bland annat våra partner Sparbanken Rekarne, EFD och OBOS bidrog till ett innehållsrikt program.

Den 20 oktober arrangeras årets hållbarhetsseminarium tillsammans med Handelskammaren Mälardalen. Seminariet kommer att kretsa kring hållbarhet och jämställdhet och under dagen bjuds du på flera intressanta föreläsningar och en paneldiskussion.

Tid: Onsdagen den 20 oktober 08:00-10:00

Plats: Elite Stadshotellet, Eskilstuna

Kostnad: Kostnadsfritt

Moderator: Felix Andersson, Handelskammaren Mälardalen

Vi bjuder på kaffe och bulle.

Program

 • Riki Simic, klubbchef Eskilstuna United berättar om Eskilstuna Uniteds framtidsstrategi
 • Paneldiskussion med
  – Jenny Wärn, HR-chef på Volvo Construction Equpiment
  – Lena Högfeldt, VD på Länsförsäkringar Södermanland
  – Fredrik Malmberg, varumärke-och sponsoransvarig Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö
  – Felicia Rogic, fotbollsspelare i Eskilstuna United.
 • Föreläsning: Hållbar sponsring (Sponsring 4.0) med Åsa Karlsson från Rättighetsbyrån Hållbar sponsring (Sponsring 4.0) Globala målen är viktigt för företag idag men hur ser vi till att sponsringen blir en del av att nå målen? Vilka effekter och trender ser vi kring hållbar sponsring och varför är det en viktig del för företagens varumärkesarbete?
 • Föreläsning: Marie Winslow Andersson, hållbarhetsansvarig, Mindflower AB. Världens agenda 2030 – hur jobbar vi med de sociala delarna? Att arbeta med att minska sin miljöpåverkan är det många verksamheter som har gjort ett tag men hur tar man sig an de sociala aspekterna. Hur kan jag som företag koppla aktiviteter till Agenda 2030?

Anmäl dig senast den 15/10 här .