ANNA OSCARSSON HAR SKRIVIT PÅ FÖR TVÅ NYA ÅR MED UNITED

Anna Oscarsson har gjort klart med klubben om två säsonger till i Unitedtröjan. Oscarsson som kom till klubben inför säsongen 2020 har nu signerat ett avtal som sträcker sig över säsongen 2023.

”Att Anna har valt att förlänga sitt avtal med United i ytterligare två år känns såklart jättebra. Anna kan användas som ytterback eller i en mer offensiv roll på kanten. Anna bidrar med ett rejält duellspel och har riktigt bra kvalitet i sitt passnings-och inläggsspel” säger Fredrik Bernhardsson

Under säsongen har Anna mer eller mindre cementerat sin plats på högerkanten och har visat prov på att hon kan vara både vass på back- och mittfältsposition. Hennes roll i år har varit något mer offensiv än föregående säsong vilket har gett utdelning i form av ett mål (Svenska Cupen) samt två assists (OBOS Damallsvenskan).

”Det känns jättebra att vara klar för en fortsättning i United. Jag trivs otroligt bra i klubben på alla sätt och vis och känner att jag har alla förutsättningar till att få fortsätta att utvecklas som fotbollsspelare. Vi har en spännande resa framför oss som jag vill vara en del av och jag ser fram emot att ta ytterligare steg tillsammans nästa år ” säger Anna Oscarsson om sin kontraktsförlängning.

Dela