UNITED FÖRLÄNGER MED ELISE STENEVIK

Eskilstuna United har signerat ett nytt avtal med den norska högerbacken Elise Stenevik. Avtalet är på två år och sträcker sig således över säsongerna 2022 och 2023.

” Det känns otroligt kul att Elise har kritat på för United 2022-2023. Elise är en modern ytterback med stor utvecklingspotential. Hon har ett riktigt bra tillslag med sin vänsterfot och är inte rädd för att följa med upp och bidra i vårt anfallsspel ” säger Fredrik Bernhardsson.

Elise anslöt till United från Norska Arna-Bjørnar i början av 2020.
 I OBOS Damallsvenskan 2021 har Elise spelat 20 av de 21 omgångarna, varav 19 matcher från start. Elise har även meriter från det norska U23-landslaget.
 Hon är en ytterback med såväl defensiva som offensiva kvalitéer. I matchen hemma mot Växjö DFF tidigare under hösten gjorde Elise sitt första mål i Unitedtröjan. Det var efter en fin räd på vänstersidan som hon kunde pricka in ett skott från snäv vinkel och nu står det alltså klart att Elise även spelar kommande två säsonger för United.

” Jag är väldigt glad över att ha förlängt med United! Det är en spelartrupp med många spelare som har en stor potential och det blir kul att fortsätta spela tillsammans. Förhoppningsvis kommer vi att göra det väldigt bra kommande säsonger. Dessutom har vi ett tränarteam som jag har stor tillit till så valet känns helt rätt säger Elise Stenevik.

Dela