Därför ska vi driva samhällsutveckling tillsammans

Välkommen på Eskilstuna Uniteds hållbarhetsseminarium den 31 januari.

Varför är det viktigt för företag att jobba med hållbarhetsfrågor och värderingar? Vad tjänar de på att göra det tillsammans med en fotbollsklubb? Hur kan vi tillsammans bidra till ett tryggt, jämställt och hållbart Eskilstuna? Kom och diskutera detta på vårt hållbarhetsseminarium.

Vi i Eskilstuna United har identifierat ett behov hos oss och våra partner att beskriva och diskutera hållbarhetsfrågor, jämställdhet och samhällsfrågor i vår gemensamma kontext: fotboll, företag och samhälle. Vi vill bidra till ökad kunskap, inspiration och fler samarbeten. Därför arrangerar vi regelbundet hållbarhetsseminarium.

Program hållbarhetsseminarium 31 januari

8.30 Samling med kaffe och macka tillsammans med spelare

9.00 Välkommen och kort om läget i United

9.15 Trygghet, jämställdhet och hållbar stad, så kan fotbollen och min organisation bidra!
Paneldiskussion med bland annat Annika Helg, vd på Sparbanken Rekarne och Sandra Råsberg, HR och kommunikationschef på Kfast och Fredrik Malmberg, varumärkesansvarig på Esem.

10.00 Varför behövs jämställdhetsfrågan i sponsringssammanhang?

Åsa Karlsson, Rättighetsbyrån

10.45 Kfast, det kommunala bostadsbolaget, berättar om sitt jämställdhetsarbete och varför jämställdhet är viktigt för dem.

11.30 -11.45 Reflektion och avslut

Information och anmälan

Datum och tid: 31 januari 2023, 8.30 – 11.45

Plats: Elite Hotell, lokal Vakteln

Anmälan till: kansli@eskilstunaunited.se, skriv hållbarhetsseminarium i ämnesraden och ange namn och företag på de som ska komma samt faktureringsadress.

Anmäl senast: 26 januari

Avgift: 295 kronor per person. För dig som har detta i ditt samarbetsavtal med oss är det avgiftsfritt, liksom för särskilt inbjudna föreningar. Ni behöver dock anmäla er efter som antalet platser är begränsat.

Hållbarhetsseminariet arrangeras i samarbete med Startelvan.

Läs gärna mer om:

Kfast:s jämställdhetsarbete

Vårt jämställdhetsupprop JAG2030

Vårt hållbarhetsarbete i Hjärta United

Dela