Hjärta United: Halvårssammanfattning 2021

🇸🇪 Sådan tomhet. Så tungt. Sveriges uttåg ur EM igår är förstås så grymt det bara kan bli. Men stanna upp. Tänk nu efter.


Förstå vilken magisk kraft fotbollen har i vårat samhälle. Förstå vilken magisk kraft den har att ena ett helt folk, ett samhälle, runt den där magiska lilla bollen. Tänk då vilken kraft den har att på samma sätt som den skapar gemenskap så kan den samtidigt glidtackla samhällsproblem som är svåra att lösa.


Vi vill härmed rikta ett extra stort tack till våra supportrar/fans, Uniteds affärsnätverk & Eskilstuna kommun som verkligen förstår vad vi vill uppnå samt ett stort tack att ni backar oss till 100%. När vi snart går in i semesterperiod så kan vi visa på några ”highlights” på vad vi har åstadkommit det senaste halvåret 2021 inom Hjärta United, mitt under en pandemi.


✔️ Work United har matchat ut 18 personer i arbete som ligger längst ifrån arbetsmarknaden redan innan halvårsskiftet och även förlängt vår IOP-överenskommelse ytterligare två år för att tillsammans fortsätta kompetensförsörja våra företagssponsorer.

✔️ Vi investerar över 1 000 arbetstimmar under nio veckor med sommarlovsfotboll i Årby, Lagersberg, Skiftinge, Nyfors, Bellmansplan med 12 Unitedledare från akademilaget & Ronjaledare tillsammans med RF – SISU Sörmland & Eskilstuna kommun.

✔️ Ronjabollen har med bravur genomfört två ytterligare omgångar på Skjulstaskolan och Årbyskolan. Vi har nu nått över 250 tjejer med vår metodik kring tuffa värderingsövningar.
✔️ UEFA Foundation for Children promotar ännu en gång vårat arbete på europeisk nivå.
✔️ Vi avslutar med ett härligt klipp med Care United-gänget , som vi äntligen har kickat igång efter 14 månaders frånvaro pga pandemirestriktionerna!

Dela