”Många presterar väldigt bra just nu”

Det är dags att börja tagga till för kvällens härliga fotbollsfest på Tunavallen.
Vi välkomnar serieledande regerande mästaren Rosengård och Elena Sadiku bjuder på senast nytt hos United – med en efterlängtad återkomst i truppen.

Klockan 18.00 är avspark och så här säger vår ena tränare inför den spännande uppgiften:

”Ikväll väntar vår största utmaning för säsongen hittills då vi tar oss an regerande mästarlaget. Vi har redan mött dem under försäsongen, då i semifinalen i Svenska Cupen. Där visade vi att vi närmar oss topplagen och gjorde en hyfsad bra prestation, ett självmål räckte för att de skulle gå vidare till final. 

Rosengård har spetsat till sin trupp med Bredgaard, som haft en väldigt bra start, och Cankovic som har kommit tillbaka. 

Vi kommer från en bra och intensiv period med tre matcher på en vecka där vi tog 9/9 poäng. Prestationerna har varierat men vi har lyckats vinna fotbollsmatcherna. Det är en styrka i laget som växer, att vår lägstanivå har blivit högre. Många spelare presterar väldigt bra just nu och det har skapat en fin konkurrens i laget. 

Träningsveckan inför kvällens match har varit väldigt bra där vi har slipat på detaljer i vår offensiva och defensiva organisation för att skapa målchanser/göra mål mot Rosengård och hur vi ska förhindra att de gör mål.  Det blir även en ändring i truppen där vi välkomnar Felle tillbaka i truppen! 

Vi går självklart in med inställningen att ta poäng mot Rosengård och så klart behöver vi ert stöd. Hoppas ni finns på plats ikväll på Tunavallen och skapar en fin inramning som jag vet ger extra energi och stöd till laget! 

Vi ses, nu kör vi!”

Dela