Vi söker resurser till vårt akademiteam

Vill du vara med och bygga vår nya akademi? Vill du utveckla framtidens fotbollsspelare? Vill du själv utvecklas i en professionell fotbollsmiljö? Eskilstuna United söker olika resurser till våra tränarteam. Välkommen att söka om du känner lika stor passion för fotboll och talangutveckling som vi har.

Eskilstuna Uniteds nya akademi består av tre lag: F15, F17 och F19. Lagen kommer ha ett nära utbyte mellan ledarteam och de äldsta lagen kommer vara en träningsgrupp som spelar i två serier. Akademin har också ett nära samarbete med a-lagets tränarteam. Vi tror att det främjar individernas utveckling och gör dem redo för ett liv som fotbollsspelare. Vi tror också att det gör att våra ledare trivs och utvecklas hos oss. 

Vi behöver även förstärkningar i våra äldre ungdomslag.

Eskilstuna United bedriver damelitfotboll, barn- och ungdomsverksamhet och vi har ett stort samhällsengagemang. Vi känner att vi har framtiden för oss och har en optimistisk syn på vad som väntar oss. Genom fotbollen inspirerar vi och bygger förebilder för kommande generationer. Som ledare hos oss blir du en viktig kugge i vårt framtidsbygge. 

Vi söker resurser för olika roller i vår förening som har:

  • passion för fotboll
  • erfarenhet av fotbollsträning
  • vana att leda ungdomar
  • förmåga att utveckla talanger
  • önskan att själv utvecklas

Är detta du? Välkommen att skicka ett mejl och berätta vem du är och vad du vill bidra med i vår nya akademi. Skicka ditt mejl senast den 16 oktober till akademichef Julie Rytterlund: julie.rytterlund@eskilstunaunited.se

Dela