Kaisa Collin lämnar för AIK

Eskilstuna United och AIK Fotboll är överens om en övergång för Kaisa Collin som nu lämnar Eskilstuna. – Det finns ett stort intresse för våra spelare, säger tränare och sportchef Magnus Munken Karlsson om sommarens intensiva transferfönster.

Kaisa Collin kom till Eskilstuna inför säsongen 2019 och har totalt spelat 38 matcher i OBOS Damallsvenskan varav 18 från start. Hon har gjort fem mål i Unitedtröjan.

Kaisa Collin :
– En av de svåraste grejer jag har bestämt i mitt livet, men jag har samtidigt tänkt på det här länge. Jag visste att jag måste lämna om jag inte får speltid och så blev det. Jag har ”no hard feelings” för United. Jag vill tacka laget och mina vänner i Eskilstuna som har hjälpt mig må bra i tuffa tider. Jag vill också tacka hela ”staffen” för jobbet ni gör för laget. Tuna12 får också stort tack, ni har hejat på mig när jag kommer in till planen. Tack Eskilstuna, jag har haft det så roligt med er och jag kommer sakna er men vi ses. Lycka till!

Magnus Karlsson:
– Vi önskar såklart Kaisa lycka till med sin nya utmaning. Vi skiljs i samförstånd där speltid och spelarens utveckling har varit i centrum för vår dialog. Jag hoppas Kaisa finner sig väl till rätta i sin nya miljö.
– Det här transferfönstret har varit intensivare än vi är vana vid. Det finns ett stort intresse för våra spelare i Sverige och utomlands. Det är positivt och ett bra betyg för Eskilstuna United som en utbildningsplats för framtidens fotbollsspelare. Vi fortsätter arbetet med att få in nya spelare i truppen och jobbar vidare med lagbygget inför hösten.

Kontakt: Magnus Karlsson: 070-327 89 98

Dela