Rekord i Work United

När pandemin med hela sin kraft bröt ut andra veckan i mars 2020, så förlorade vi 95% av alla jobbordrar inom vårat arbetsmarknadsprojekt Work United.

Ett 2020 som präglades av att fortsätta kämpa i motvind, fortsätta kämpa och hålla glöden uppe hos våra sponsorföretag. Gneta gneta gneta. Ihärdigt & långsiktigt. Med tålamod och lite mer tålamod.

Idag. Den 29:e mars, nästan ett år sedan vi ”förlorade allt”, kan vi äntligen berätta att vi har en ”All Time High” av jobbordrar inom Work United! Det vill säga, vi har aldrig någonsin haft så många Jobbordrar som vi har idag sedan starten för vårat Idéburna Offentliga Partnerskap (IOP-avtal).

STORT TACK till alla våra sponsorföretag för att ni tror på oss i medgång och motgång. På fotbollsplanen och utanför fotbollsplanen. Tillsammans med Eskilstuna kommuns arbetsmarknads- & vuxenutbildningsförvaltning ska vi göra allt i vår makt att glidtackla arbetslösheten i vår hemkommun. TACK !

Mer info kring hur många jobbordrar och vilka som fått arbete kommer vi publicera under våren.

WORK UNITED dagen innan pandemin. Där vi intervjuade över 80 personer under en dag för över 15 arbeten. Något vi hoppas genomföra igen efter att pandemin är över. Med på bild är vår sponsor Best Bemanning & Rekrytering och våra kollegor i Kompetensgallerian (Eskilstuna Kommun) och Jobbcentrum (Eskilstuna Kommun)

Dela