Allt om U23-landskampen

Kom och se flera tidigare Eskilstuna Unitedspelare tillsammans med Sveriges U23-lag på Tunavallen. Här är allt du behöver veta inför matchen den 30 oktober. Även tisdagen den 31 oktober är det landskamp, då mellan Spanien och Portugal i EM-kval för F18.

Vi hälsar de tidigare unitedspelarna Emma Östlund, Paulina Nyström och Johanna Renmark välkomna tillbaka till Tunavallen tillsammans med sina lagkamrater i Svenska U23-landslaget. De ska möta Frankrike i vad som kallas WU23 Frendlies, en vänskapsserie mellan nio nationer som pågår under 2023 och 2024.

Sverige vann första matchen under oktobersamlingen med 3-0 borta mot Portugal, där Emma Östlund och Paulina Nyström gjorde varsitt mål.

EM-kvalmatch flickor 18

Just nu pågår ett em-kval för flickor 18 i Västerås, där Sverige med vår Ida Åkerlund är med. En av matcherna i kvalet, Spanien-Portugal kommer att spelas på Tunavallen den 31 oktober.

Biljetter och hitta till Tunavallen

Köp din biljett här: eskilstunaunited.ebiljett.nu, samma biljett gäller för båda matcherna. Så om du har en pappersbiljett måste du hålla reda på den. Det går också köpa biljett på plats på matchdagen.

Hitta till Tunavallen

Praktisk information

Nedanstående information kommer att uppdateras vid behov.

Senast uppdaterad 2023-10-27

Sverige-Frankrike 30 oktober kl. 18.00

Entré: Öppna entréer är EF och GH, de öppnar en timme innan match.

Säkerhet: Det är inte tillåtet att ta med större väskor in på arenan. Visitering kan förekomma.

Övrigt 1: Innan matchen kommer publiken välkomnas av kören Key town Eskiltuna som sjunger upp stämningen utanför entré EF innan matchen. Du hör dem kl. 17.10 och 17.40.

Övrigt 2: Innan matchen kommer en tyst minut att hållas för att hedra de svenska supportrar som blev dödade och skadade i Bryssel.

Spanien-Portugal 31 oktober kl. 18.00

Entré: Öppna entréer är EF och GH, de öppnar en timme innan match.

Säkerhet: Det är inte tillåtet att ta med större väskor in på arenan. Visitering kan förekomma.

Resultaten från matcherna i Västerås hittar du på Svensk fotboll.se

Allt om F18-EM (WU19) hittar du på uefa.com

Dela