Paulina fortsätter i United

Eskilstuna United och Vittsjö GIK är överens om att Paulina Nyström fortsätter i Eskilstuna även säsongen 2022. Paulina anslöt till Eskilstuna United efter sommaruppehållet säsongen 2021 genom en utlåning från Vittsjö GIK.

Vi är mycket glada att Paulina valt att fortsätta sin fotbollssatsning hos oss i United de kommande tre säsongerna. Vi ser en stor potential hos Paulina och vi tror att vår tränings- och matchmiljö kommer bidra till hennes fortsatta utveckling”, säger lagets huvudtränare Fredrik Bernhardsson.

Paulina kom till Vittsjö inför säsongen 2019 och har spelat totalt 42 damallsvenska matcher för föreningen. Under sommaruppehållet säsongen 2021 lånades Paulina ut till Eskilstuna och spelade dem avslutande 10 omgångarna. Paulina stod för två mål i Unitedtröjan.

Paulina som ursprungligen är från Göteborg har via Elitettanlagen Hovås Billdal och Ljusdals IF, fler års erfarenhet av seniorfotboll. Inför säsongen 2021 skrev hon ett tvåårigt avtal med Vittsjö, men parterna är nu överens om en permanent övergång för Paulina till Eskilstuna United. Det nya avtalet med Paulina är skrivet på tre år.

Paulina kommenterar övergången:

Efter en fantastiskt rolig höst med Eskilstuna United ser jag fram emot att fortsätta i klubben tillsammans med truppen, tränarna och alla härliga supportrar! Jag tror verkligen på oss och det vi kan åstadkomma! Vi ses 2022.”

Dela