”Det är dags att vinna hemma”

I underbart (för)sommarväder laddar Eskilstuna United för att ta emot Vittsjö. Tre tunga poäng står på spel i mittenmötet där båda lagen lite grann har möjlighet att visa vilken tabellhalva man ska vara på.
Som vanligt bjuder hemsidan på Munkens tankar timmarna före kickoff.

En fantastisk dag väntar med något för alla. Mors dag kompletteras med exempelvis Elitloppet på Solvalla, Tre Kronor i viktig VM-match, Robinsonfinal – och förstås även vår egen höjdare med hemmamatch i OBOS Damallsvenskan.
Här är det purfärska tränarsnacket med senaste nytt:

Match på Tunavallen och dags att vinna hemma efter två oavgjorda och en förlust på de första tre.
I matcherna mot Kristianstad och Hammarby har vi varit drivande och vi går till dagens uppgift med den inställningen. Tar vi med oss intensiteten från mötet senast med Häcken så kan det säkert match bli på våra villkor. Jag har dock den största respekt för Vittsjö och deras styrkor.  

Vi har förberett oss väl och jobbat på trots ett ganska ihärdigt regnade i början på veckan. Avslutningen på veckan har i takt med stigande temperatur blivit mer energifylld. Att det blir varmt att spela i dag ser jag bara som en fördel.

Den enda vi saknar till dagens match är Ayinde. Skadan hon fick i Göteborg gör att hon inte är uttagningsbar. Fiona Eriksson ersätter i truppen.

Laget är uttaget och vi har en grundplan för hur vi kan använda vår starka bänk. Vi är med andra ord redo.
Följ oss på Sportbladetplay.
Nästa hemmamatch mot Linköping är det dags att vi ses på Tunavallen!

Heja United

Dela