Kontinuitet och kompetens bygger United

Magnus ”Munken” Karlsson medverkar i Eskilstuna Kurirens sportpodd och pratar bland annat om framtiden för damfotbollen – som redan är här och Eskilstuna Uniteds strategi.

Eskilstuna Uniteds tränare och sportchef Magnus ”Munken” Karlsson gör nu sina sista insatser i föreningen innan han går vidare till jobbet som klubbdirektör i IFK Norrköping. Hör honom berätta i Eskilstuna Kurirens sportpodd om hur han ser på sin tid här, om framtiden för damfotbollen – som redan är här, och varför han kallas Munken.

Framtiden ser ljus ut för Eskilstuna United enligt Magnus ”Munken” Karlsson men inte utan den gedigna analys och långsiktiga strategi som föreningen arbetat fram de senaste åren. I ett timmeslångt samtal berättar Munken om vad han tror är viktigt för att United ska vara med och etablera sig på övre halvan i Damallsvenskan, hur omvärlden förändras och vad föreningens nuvarande strategi bygger på. Du som funderar på hur senaste transferfönstret har fungerat får också några svar.

– Kan vi vara med och slåss om medaljer, spela någon cupfinal och kanske knipa en Champions League-plats, då kommer ekonomin att bli starkare, resurserna ökar, utbildningsplatsen blir ännu bättre. Det gör vi genom kontinuitet och att återanvända kompetenser, säger han bland annat i podden.

Här kan du, till exempel, lyssna:

Spotify

Poddtoppen

Dela