SANDI HADDAD SHARRO GÅR VIDARE TILL NYA UTMANINGAR

Hon har varit spelare, styrelseledamot och de senaste drygt fyra åren verksamhetsansvarig för samtliga av Hjärta Uniteds verksamheter. Nu har Sandi Haddad Sharro valt att gå vidare till nya utmaningar och arbetar sin sista dag för klubben under fredagen.

Sandi Haddad Sharro har arbetat för Eskilstuna United sedan 2018 och har under dessa år arbetat aktivt med att leda och utveckla verksamheterna inom ramen för Hjärta United (Care United, Girls United, Work United, Reflect United och #Allkidzunited). Hennes arbetsuppgifter har innefattat allt från att matcha ut långtidsarbetslösa till att skapa meningsfulla sommarlovsaktiviteter för barn i Eskilstunas socioekonomiskt utsatta områden.

Arbetet som Sandi har lagt ner i United har varit väldigt framgångsrikt och hennes insatser för barn, ungdomar och äldre har uppmärksammats såväl lokalt som nationellt.

Förra året tilldelades Sandi Eskilstuna Kommuns jämställdhetspris för arbetet med bland annat Girls United där hon tillsammans med unga ledare skapar möjligheten för tjejer som står långt ifrån idrottsrörelsen att vara en del av den. Sandi har på många sätt gjort avtryck och lämnar efter sig en samhällsansvarsplattform med välutvecklade verksamheter.

” Sandi har varit drivande och utvecklat arbetet med Hjärta Uniteds olika delar på ett mycket förtjänstfullt sätt. Vi kommer att förvalta det på bästa sätt och fortsätta med de olika initiativen som är en viktig del av vår verksamhet”, säger Lina Bertilsson ordförande i Eskilstuna United.

Vi önskar Sandi ett stort lycka till med hennes fortsatta karriär!

Dela