Elise Stenevik har skrivit på för Everton

Foto: Jim Ahlerup

Elise lämnar Eskilstuna United för den brittiska klubben Everton. I Everton kommer hon bland annat att spela med den fd Unitedspelaren Nathalie Björn.

När det europeiska transferfönstret hade stängt blev det officiellt att Elise Stenevik har signerat ett kontrakt med Everton.

”Vi vill tacka Elise för hennes tid i United. Elise har tagit stora kliv i sin utveckling hos oss och är numera en av OBOS Damallsvenskans bästa ytterbackar. Nu när Elise väljer att fortsätta sin karriär i Everton önskar vi henne allt gott och ett stort lycka till”, säger Fredrik Bernhardsson, tränare och sportchef i Eskilstuna United

Elise kom till Eskilstuna United 2020 och har spelat 57 matcher i Unitedtröjan. På dessa matcher har det blivit 3 mål .

”Det var inget lätt beslut att lämna United. Jag har varit här i 2,5 år och är tacksam för min tid här. Framförallt är jag tacksam över alla de fantastiska människor som jag har träffat i och runt klubben. På fotbollsplanen har det varit jätteroligt att spela för Eskilstuna United. Under den senaste tiden har vi spelat riktigt bra fotboll och jag kommer följa laget vidare och heja såklart”, säger Elise Stenevik .

Dela