Eskilstuna United fyller 20 år

Vår gemensamma resa började den 29 september 2002. Då slogs de båda Eskilstunaklubbarna Tunafors SK och Slagsta IK ihop och Eskilstuna United började sin resa. En resa som haft 20 framgångsrika år. Det vill vi fira!

Jubileumsmatch med vårt allra första all star-lag

Den 17 september möter vi BK Häcken i OBOS Damallsvenskans 20:e omgång. Det kommer vara en rad festligheter i samband med matchen som startar klockan 15.

Redan klockan 13 har du chansen att se Eskilstuna Uniteds allra första all star-lag med spelare som representerat oss under åren. De kommer möta vårt f19-lag i en match 7-mot-7. All star-spelarna kommer att presenteras på våra sociala medier inför matchen men redan nu kan vi avslöja att både Emelie Lundberg och Annica Barsley är med i laget.

Evenemangsområdet utanför arenan öppnar klockan 13. Där kommer du kunna få ansiktsmålning, köpa mat från Miami Najs, hoppa hoppborg och möta några av våra största samarbetspartners.

Under matchen har vi ett jubileumskantat program med livemusik av Claes Svensson och andra överraskningar för hela familjen. Vi säljer jubileumsfika i våra kiosker.

Unika plagg i vår webbshopp

Du kanske redan har sett vår fina jubileumshalsduk som funnits med sedan säsongsstarten. Nu har webbshoppen kompletterats med några unika motiv på t-shirt, hoodie och tygkasse med den särskilt framtagna jubileumsloggan.

Nu finns även barn- och juniorstorlekar samt dammodell på våra t-shirts.

Beställ innan söndag den 11/9 så hinner du få leverans innan jubileumsmatchen!

Vi vill sprida glädje i en tuff tid

Just nu går klubben igenom sin värsta kris någonsin. Vi har tvingats ta till stora åtgärder för att minska våra kostnader och vi jobbar stenhårt för att få in de pengar som krävs för vår överlevnad. Mitt i allt detta vill vi ändå sprida glädje och fira vårt 20-årsjubileum med er, vår publik och våra fans och samarbetspartner. Ni betyder allt för oss!  

Med hjärtat på och utanför planen

Eskilstuna United är en klubb som har hjärtat både på plan och utanför. Vi har spelat i damallsvenskan sedan 2014 till glädje för vår härliga publik på Tunavallen. Vi sprider fotbollslycka tillsammans med alla våra lag i akademi, barn och ungdomar, vi ger hopp och mod till våra deltagare i Girls United, vi ger arbetslösa en ny chans tillsammans med våra samarbetspartner i Work United och vi ger äldre en aktiv fritid och sällskap med våra insatser i Care United. Vi vet att vi betyder mycket för många och det vill vi fortsätta göra. Välkommen att fira med oss!

Dela