”Lustfyllt att gå till jobbet idag”

Härlig sommarvärme och publik, åtminstone 500 åskådare, ramar in kvällens drabbning när United tar emot topplaget Linköping på måndagskvällen.
Men hur är läget i Unitedtruppen efter landslagsuppehållet? Munken berättar:

Hemmamatch!
Äntligen publik igen!
Sommarvärmen är här!
Möjlighet till revansch från senast!
Bra motstånd!

Summan av ovanstående är att de är lustfyllt för spelare och ledare att gå till jobbet idag. En viktig del av det är att vi får spela inför publik, efterlängtat! Hoppas att det skall ge oss det extra av fokus och ork som kommer att behövas för att slå Linköping. Vår motståndare kännetecknas av ett starkt organiserat lag med individuella toppar offensivt i form av Maanum och Kanu.

Vi behöver göra många saker rätt idag. Vi har under landslagsuppehållet samlat ihop oss och kommer till spel väl förberedda. Vi fick några nyttiga påminnelser senast på Stockholms Stadion om var vi behöver vara mer konsekventa och noggranna.

På skadelistan har vi sedan tidigare Ayinde och den kompletteras med Felicia Saving inför kvällens match. Vi har möjligheter att hantera deras frånvaro tack vare en bred trupp. Så klart är att det blir i alla fall någon förändring i startelvan. Exakt vilken eller vilka får ni se kl 19 på Tunavallen.
För er som inte är bland de 500 på plats finns möjligheten på Sportbladet play.

Munken

Dela