”Fokus har enbart varit på vårt spel”

Precis som vanligt bjuder hemsidan på senaste nytt om United på matchdagen.
I dag debuterar Elena Sadiku med det uppdraget när vi välkomnar AIK till Tunavallen.

Med en stark triumf uppe i Piteå i färskt minne är det bara fyra dagar senare dags att kicka igång en ny Unitedmatch i OBOS Damallsvenskan. Hos motståndaren från Solna har en hel del hunnit hända sedan förra omgången och bland annat den faktorn tar Elena upp i försnacket:

”Inför dagens match så förväntar vi oss en tuff match där vi har förberett oss för ett AIK som kommer att göra allt för att få med sig poäng tillbaks till Skytteholm. Efter att ha scoutat och sett AIK spela så har de presterat ganska bra men inte fått någon utdelning i matcherna som varit.
Vi vet om att vi kommer möta ett bra motstånd med säkerligen extra energi efter att ha bytt ledarstab (efter senaste matchen) och eventuellt ett nytt sätt att spela. 
Inför den här matchen har fokuset varit enbart på vårt spel, våra principer och hur vi ska göra för att vinna fotbollsmatchen oavsett hur de väljer att spela. Fortsätta våga göra det vi gör bra och fortsätta utveckla det. 
Viktigt att poängtera är att vi är väldigt nöjda med vår spelartrupp då vi kan rotera på spelare i speciellt såna här intensiva perioder som denna vecka är. I truppen kommer en ändring att göras och det är att Alva kommer in i stället för Lucia.
Vi ses i kväll på Tunavallen klockan 19.00. Nu kör vi!”

Dela