”Hoppas på publikens effekt igen”

Genom maximal poängskörd senaste tre omgångarna har Eskilstuna United skaffat sig ett mycket mer positivt läge i tabellen av OBOS Damallsvenskan.
Det finns chans att klättra något eller några pinnhål till om man avslutar våren med åter besegra AIK.

I händelse av seger hemma på Tunavallen mot nästjumbon i kväll tar United sommarvila som sexa, femma, fyra eller möjligen till och med trea.
Precis som vanligt bjuder hemsidan er på senaste nytt inför matchen genom tränaren Magnus ”Munken” Karlsson:

Hej!
Efter två bortamatcher är vi tillbaka hemma på Tunavallen för att avsluta vårsäsongen mot AIK. Vi ser fram emot att spela inför publik igen och förhoppningsvis dubbla åskådarantalet vi hade mot Linköping. Den effekt publiken hade på oss då hoppas och tror jag kommer att återupprepas.

Vi kommer från ytterligare en seger i och med vinsten mot Växjö. En bra första halvlek la grunden för den segern. Med den som utgångspunkt har vi något att bygga vidare på ikväll. Vi förväntar oss en liknade matchbild som senast mot AIK. Det vill säga att vi kommer att kunna kontrollera bollinnehavet och utmaningen blir att skapa bra målchanser om och när motståndaren försvarar med mycket folk. 

Noor är avstängd från kvällens match efter att ha fått sin tredje varning i förra omgången. Så klart är att det blir minst en ändring i startelvan. Felicia Saving har varit tillbaka i träning och är med i gruppen av 19 spelare som samlas 16:45 idag.

Hoppas vi ses ikväll.
Munken

Dela