Du behövs

Sjukvård, evenemang och kommunikation är områden vi behöver förstärka. Vill du hjälpa till och bidra till att lyfta United mot nya framgångar? Vi behöver DIG.

Sjukvård publik
Vi söker någon med en medicinsk utbildning som vill bidra till en trygg och säker miljö för publik. Primärt handlar det om att hantera eventuella olyckor, sjukdomsfall bland våra besökare och publik på våra hemmamatcher på Tunavallen.

Evenemangskoordinator
Vi söker dig som vill hjälpa till att leda arbetet kring våra hemmamatcher på Tunavallen. 
Idag drivs arbetet kring våra evenemang av vår styrgrupp, som fångar både strategiska frågor såväl som administrativa uppgifter runt våra matcher. Vi behöver någon med tidigare erfarenhet av event i vår arbetsgrupp för att säkerställa kvalitén på våra matcharrangemang. 

Deltagare i Uniteds kommunikationsgrupp
Vi söker dig som har känsla för god kommunikation. Du kanske jobbar eller har utbildning inom kommunikation, journalistik eller marknadsföring. Det viktigaste är att du vill bidra med dina tankar och idéer, erfarenheter och kunskaper. Som deltagare i kommunikationsgruppen får du vara med och utveckla Uniteds kommunikation på strategisk nivå. Gruppen ses ca 7-8 gånger per år. 

Oavsett roll, blir Du en del i att utveckla vår förening och verksamhet och bidrar till att vi når vår vision: att övertid bli en av Sveriges främsta damfotbollsföreningar. 

Med Eskilstuna United arbetar du ständigt med att ge unga tjejer möjligheten att utvecklas i en miljö med alla förutsättningar de behöver för att växa som både människa och spelare.

Om Du är intresserad eller om du vet någon annan som gärna vill bli en av oss, hör gärna av dig till Riki Simic, klubbchef på 070-217 10 11 eller riki@eskilstunaunited.se.  

Dela