Stötta Eskilstuna United – vi behöver dig!

Vår ekonomi är ansträngd och vi behöver din hjälp. Nu ger vi dig som har ett hjärta för Eskilstuna United flera alternativ att bidra till föreningens framtid. – Allt stöd är viktigt och betyder mycket för oss, säger Lina Bertilsson, ordförande.

Vill du som vi?

  • Skapa förutsättningar för unga tjejer att spela fotboll och drömma om en yrkeskarriär som fotbollsspelare.
  • Kunna njuta av högklassig fotboll i Eskilstuna.
  • Ge våra professionella fotbollsspelare möjlighet att leva på sitt yrke.

Vi behöver ditt stöd!

Allt stöd är viktigt

– Det betyder mycket för Eskilstuna att både ha ett lag i högsta divisionen och att det finns en verksamhet som satsar på unga tjejer som älskar fotboll och kanske drömmer om en proffskarriär. Vi vet att det finns många som vill stötta oss, som vill samma sak som vi, säger Lina Bertilsson, ordförande i Eskilstuna United.

– Vi vill visa på olika möjligheter att stötta oss. All hjälp är viktig och det betyder mycket för oss om någon vill bidra, säger hon.

Vi har en allvarlig ekonomisk situation som vi är i full gång med att hantera. Med de åtgärder vi nu gör är vår ambition att vi ska klara ekonomin både på kort och lång sikt. De senaste åren har vi jobbat hårt för att utveckla verksamheten, utveckla ungdomsverksamheten och akademin, stärka vårt varumärke och marknadsvärde och bygga en organisation för framtiden. Tyvärr har vår ekonomi inte utvecklats i samma takt, bland annat på grund av pandemin och därmed minskade intäkter.

– Nu tar vi organisatoriskt ett steg tillbaka för att kunna fortsätta bygga upp en stabil verksamhet för framtiden. Vår vision står fast: Eskilstuna United DFF ska vara en av Sveriges främsta damfotbollsföreningar över tid, säger Lina Bertilsson.

Dela