Morgondagens fotbollsstjärnor kommer till Tunavallen

Sveriges U23-landslag kommer till Eskilstuna och Tunavallen för att möta Frankrike i en landskamp. Dagen efter spelas även en EM-kvalmatch för F19 mellan Spanien och Portugal. Eskilstuna United är lokal arrangör med stöd av Destination Eskilstuna.

– Jag hoppas att vi får välkomna flera spelare med koppling till Eskilstuna United till Tunavallen och att vi får bjuda både dem och publiken på ett fint arrangemang, säger Anna Arnerdal, ordförande i Eskilstuna United.

Svenska Fotbollförbundet har valt att förlägga två landskamper i Eskilstuna under hösten. Den 30 oktober spelas U23-landskampen mellan Sverige-Frankrike klockan 18.00 och den 31oktober samma tid möts Spanien och Portugal i en EM-kvalmatch för F19. Eskilstuna United DFF har alltså tilldelats uppdraget som lokal arrangör.

– Vi ser fram emot att få bjuda Eskilstunaborna på två landskamper med europeiska topplandslag. De här spelarna är viktiga förebilder för våra unga fotbollsspelare i regionen och några de kan identifiera sig med och inspireras av. Det är framtidens fotbollsstjärnor som kommer hit, säger Anna Arnerdal.

Destination Eskilstuna är med och möjliggör landskamperna och de spelade en viktig roll i att värva landskamperna.

– Det är några år sedan vi gjorde en damlandskamp i Eskilstuna och den här typen av evenemang är viktiga för att realisera Eskilstunas evenemangstrategi och bidrar till en stärkt evenemangsportfölj. Vi har ett gott samarbete med Eskilstuna United och Svenska Fotbollförbundet och jag ser fram emot en riktig publikfest på Tunavallen, hälsar Micke Lönngren, evenemangschef Destination Eskilstuna.

Biljetter

Biljetter till landskamperna köper du på https://eskilstunaunited.ebiljett.nu/.

Biljettpriser (Båda landskamperna är inkluderade i biljettpriset)
Vuxen: 120 kr
Ungdom 8-18 år samt senior: 60 kr
Barn 0-7 år: Gratis
Föreningsbiljett: 500 kr (Inkluderar 20 biljetter).

Kontakt

Eskilstuna United, Anna Arnerdal, 070-610 92 77

Destination Eskilstuna, Micke Lönngren, 0702-67 70 70

Dela