Chloe Eriksson korsbandsskadad

Chloe Eriksson är korsbandsskadad. Hon missar därför resterande del av säsongen.

Det var under en träning innan bortamatchen mot Linköping som olyckan var framme för Chloe. Hon skadade sitt knä och efter läkarundersökningar och magnetkameraundersökning konstaterades det att hennes främre korsband var av. Nu väntar en lång rehabiliteringsperiod och lång tid borta från fotbollsplanen för Chloes del.

”Det är jättetråkigt att bli borta från fotbollen en längre period, men jag har accepterat läget och ser tiden framför mig som en möjlighet att bli starkare fysiskt och mentalt”, säger Chloe om skadan.

Chloe har haft en väldigt stark säsong med både spel i USA, landslagsuttagningar och matcher med Eskilstuna Uniteds A-lag och F19-lag. Elena Sadiku, tränare i Eskilstuna United är övertygad om att Chloe kommer att komma stärkt ut ur sin rehabprocess och i sin återgång till fotbollsplanen.

”Jag lider fruktansvärt mycket med Chloe. Detta är en skada som kommer krävas tid och mycket hårt arbete, en tuff resa mentalt. Men är det något jag är helt säker på är att Chloe har den mentalitet som krävs för att komma tillbaks starkare. Jag och vi i United kommer finnas och stötta henne genom denna resa.”

Dela