Välkommen till vår nya hållarbarhetspartner: CapMan

Vi är glada över att få presentera CapMan som vår nya hållbarhetspartner. Joakim Frimodig, Styrelseordförande på CapMan, berättar om bakgrunden till samarbetet:

”Vi i CapMan är oerhört stolta att bli Eskilstuna Uniteds nya hållbarhetspartner. Eskilstuna Uniteds konkreta arbete med jämställdhetsuppropet JAG2030 på lokal, regional och nationell nivå är något som ligger helt rätt i tiden och som dessutom är synkade med vårat bolags värderingsgrunder. Deras framgångsrika arbete med att stärka unga tjejers självkänsla, självförtroende och skapa förutsättningar till ett tryggare Eskilstuna & Sörmland är något vi vill stödja.

Vår ambition som bolag och samhällsaktör är att tillsammans med Eskilstuna United och jämställdhetsuppropet JAG2030 bygga ett mer hållbart & jämställt samhälle där vi får ut mer av samhällets fulla potential, därför är det naturligt att vi ingår ett samarbete över längre tid för att visa på allvaret i frågan och hur viktigt det är att vara uthålliga i jämställdhetsarbetet. Vi som bolag och privatpersoner måste göra mer än vi tidigare har gjort och JAG2030 är ett steg i rätt riktning anser vi.”

Joakim Frimodig, Styrelseordförande.

CapMan For Good.

CapMan For Good är en allmännyttig stiftelse som stöder bland annat samhällsbyggande verksamhet för barn & unga genom aktivitet och företagsamhet. CapMan är ett ledande nordiskt bolag inom private asset management branschen med nordiska rötter med starka globala ambitioner. Kontor i Stockholm, Köpenhamn, London, Luxemburg & huvudkontor i Helsingfors.

www.capmanforgood.org
www.capman.com

För mer info, kontakta:

Emre Gürler
Hållbarhetsansvarig
emre@eskilstunaunited.se
Eskilstuna United.

Dela