Eskilstuna United förlänger med Hedvig Lindahl

Hon har vunnit hemmapublikens hjärtan, fått medspelarnas respekt och väckt fruktan hos motståndarnas i inledningen på Elitettan. Nu förlänger Eskilstuna United med Hedvig Lindahl vårsäsongen ut.

Inför säsongsstarten stod plötsligt Eskilstuna United utan målvakter. Räddningen kom i form av den forna landslagsmålvakten Hedvig Lindahl. Det blev möjligt tack vara sponsorn Tuna Trafik och ett antal privata givare. Nu står det klart att kontraktet med Lindahl förlängs. Denna gång med hjälp av ytterligare en sponsor, Tuna Entreprenad och en insamling av supporterföreningen Tuna 12. 

– Jag är verkligen glad att Hedvig har bestämt sig för att stanna. Hennes ledarskap på planen har varit ovärderligt de här första matcherna. Julias skada tar längre tid än väntat så det här är en perfekt lösning för oss framåt. Jag vill personligen tacka Tuna Entreprenad och vår fantastiska supporterklubb Tuna12 för att ni gjort detta möjligt, säger Vaila Barsley, huvudtränare.

– Hedvig Lindahl är i en klass för sig i Elitettan, det råder det ingen tvekan om. Det är verkligen en stor förmån för våra spelare och hela klubben att få ta del av hennes erfarenheter och kunskap ytterligare en tid, säger Anna Arnerdal, ordförande i Eskilstuna United. 

Du kan alltså förvänta dig att se Hedvig Lindahl i Unitedmålet i matchen mot Umeå IK i morgon den 1 maj kl. 13.00. 

Dela