MIA JALKERUD STANNAR I UNITED

Anfallaren Mia Jalkerud fullföljer sitt kontrakt med Eskilstuna United, vilket innebär att hon stannar i klubben även under säsongen 2022.

”Vi är mycket glada att Mia valt att fullfölja sitt avtal över 2022 med United. Mia har från första början bidragit med sin erfarenhet och positiva energi, både i träning och match. Det har även blivit en hel del poäng från Mia under hösten (4 mål och 5 ass på 9 matcher).
Med Mia i truppen ser vår anfallsbesättning riktigt intressant ut inför 2022!” säger Fredrik Bernhardsson

Mia Jalkerud anslöt till Eskilstuna United i somras. Som en mycket pålitlig mål- och poänggörare hämtades hon närmast från norska Arna-Björnar men framför allt är Mia känd som en ikon i Djurgården där hon gjort otaliga säsonger, matcher och mål.

Mia har visat prov på sina spetsegenskaper under månaderna i Eskilstuna. I debuten mot Hammarby i augusti hann domaren knappt blåsa för avspark innan Mia hade gjort sin första fullträff i nya klubben.

Vår rutinerade anfallare har, förutom sina klubblagsmeriter, även ett halvdussin U23-landskamper på sin meritlista.

”Det känns väldigt bra att ha signerat för United ytterligare ett år. För mig personligen så var förlängningen given då jag har trivts både i laget och föreningen sedan starten. Jag ser fram emot fortsättningen, säger Mia Jalkerud.”

Dela