Den 15 mars är det dags för årsmöte

Välkomna alla medlemmar, sponsorer, supportrar och vänner till Eskilstuna United. På mötet får du information om året som varit, vad föreningen vill göra 2023 och så väljer medlemmarna nya ledamöter till styrelsen.

Det har varit ett turbulent år för United. Efter att föreningen inte kunnat redovisa ett ekonomiskt positivt bokslut i augusti så har A-laget flyttats ner till Elitettan. 

– Föreningen får nu samla ihop sig och bygga ett delvis nytt United som är bättre anpassat till förutsättningarna. Samtidigt är målsättningen alltjämt att vara en elitförening med ett starkt fokus på vår ungdomsverksamhet och med ambitionen att vara en av Sveriges bästa utbildningsplatser för unga talanger, säger ordförande Lina Bertilsson. 

Årsmöten är alltid viktiga men kanske extra viktigt i år. På årsmötet redovisas verksamheten och ekonomin för 2022, vi berättar vad vi tänker om 2023 i form av verksamhetsplan och budget. Dessutom görs de viktiga valen av vilka som ska ingå i styrelsen. 

Våra tränare Vaila Barsley och Daniel Wiklund kommer i anslutning till årsmötet att berätta om årets spelartrupp och vilka ambitioner laget har i årets Elitettan. 

Nominera ledamöter till styrelsen

Har du förslag på personer som du tycker skulle vara lämpliga att jobba i styrelsen? Valberedningen vill gärna ha nomineringar från dig som medlem i Eskilstuna United.

Skicka dina förslag till valberedningen: karl-anders.siljebrat@eskilstunaunited.se

Eskilstuna Uniteds årsmöte 2023

Onsdag15 mars 18.30
Tunavallens VIP-lokal 

Dagordning och material kommer att finnas i god tid innan mötet – såväl digitalt som i pappersform. 

Dela