”Ser inte alls till tabellen i dag”

En stundtals väldigt intensiv vårsäsong går mot sitt slut.
Vi avrundar den borta mot Brommapojkarna i dag med avspark redan 13.00.
Tränaren Elena Sadiku bjuder på en dagsfärsk rapport inför uppgiften där tredje raka segern hägrar.

United kom tillbaka urstarkt efter förlusten borta mot Örebro. Därefter har kryss mot Vittsjö och segrar mot Häcken och Örebro noterats.
Nu handlar det alltså om att sätta en fin punkt inför det hela två månader långa sommar- och EM-uppehållet. Vi slog BP hemma – men i förra omgången var nykomlingen verkligen med och hotade topplaget Kristianstad och att det blev förlust 1-2 kändes ganska slumpartat. BP föll på ett skott som oturligt ändrade riktning på Vaila Barsley som innan det hade nickat in sitt lags mål på hörna.

Så här säger tränare Sadiku några timmar före avspark:

”Sista matchen för vårsäsongen är här. 
Vi har under veckan fortsatt träna på våra principer och haft mycket fokus på att spela med kontroll i vårt anfallsspel från speluppbyggnad till sista fasen, att göra mål. 
I försvarsspelet har vi fortsatt träna på vår kompakta och aggressiva försvarsspel samt snabba reaktioner vid omställningsspelet och alltid vilja vara delaktiga i varje fas av spelet. 

Det har varit en intensiv vårsäsong med många matcher på kort tid där vi tar med oss väldigt mycket och lärt oss väldigt mycket. Så vi ser verkligen fram emot matchen för att kunna avsluta vårsäsongen på ett bra sätt. 

Brommapojkarna har presterat bra de senaste 2 matcherna och vi vet att de är ett bra fotbollslag.
Vi ser inte alls till tabellen utan vi går in väldigt ödmjuka inför denna match. Det krävs en bra prestation för att ta med oss 3 poäng hem, detta gäller mot alla motståndare i denna liga. 

Tack för all stöd hittills på Tunavallen och runt omkring i Sverige. 
Hoppas vi ses en ytterligare gång på Grimsta IP snart!”

Dela