”Har arbetat på sista tredjedelen”

Vi tänker tredje gången gillt. Det är med andra ord på tredje försöket dags att ta höstsäsongens första seger när vi i dag tar emot Djurgården på Tunavallen.
Precis som vanligt får ni senaste nytt från tränarhåll bara några timmar före avspark.

Efter att drabbningarna mot Hammarby och Vittsjö inte resulterat i några poäng för vårt gäng är det alltså Djurgårdens IF som väntar härnäst denna gråa söndag.
Så här säger tränaren Elena Sadiku inför uppgiften:

Äntligen dags för match igen då man känner en stor revansch från föregående match mot Vittsjö.
Vi hade en bra matchplan som spelarna följde nästintill perfekt och vi visade att vi är ett lag som vågar spela fotboll och ett lag som pressar aggressivt och försvarar vår box bra. Fram till deras första mål så skapade de ingenting men tyvärr så fallerade vi efter det. 

Vi hade mycket bollinnehav och kände att vi hade kontroll men fastnade mycket på vår sista tredjedel och skapade inte så många farliga målchanser. Men efter att ha arbetat med det under veckan och fokuserat mer på hur vi ska göra det så tror vi att det kommer att ge effekt i dagens match. 

Vi vet att Djurgården också har haft en tuff start på höstsäsongen och vi förväntar oss en tuff match där det blir en stor kamp för dagens tre poäng. Vi ska göra allt vi kan för att göra oss själva stolta men självklart också för de som jobbar runt omkring klubben, våra fans och supportrar som har varit ett bra stöd, speciellt på sistone under denna tuffa period. 

Vi är United i det här. Även fast det står regn på väderrapporten under dagens match, så är det dessa matcher som brukar vara en av de bästa matcherna att se på. Vi är redo för dagens kamp, hoppas ni finns med oss och stöttar oss på Tunavallen klockan 15.00.

Dela