Ny huvudtränare till F17

William Karlsson är ny huvudtränare för F17. Han kommer närmast från en roll som huvudtränare för BK Sports U19-lag.

21-åriga William Karlsson inledde sin tränarkarriär som sextonåring och har under åren varit tränare på olika sätt i BK Sports ungdomsverksamhet. Det senaste uppdraget var som tränare för BK Sports U19-lag som spelade i P19 division 1.

Vid sidan om Williams tränarkarriär spelar han fotboll med Torshälla Nyby IS och studerar sitt sista år på fysioterapeutprogrammet vid Mälardalens Universitet. Nu tar han klivet över till Eskilstuna United och blir en del av Eskilstuna United Akademi som huvudtränare för F17.

”Att välja Uniteds akademi och uppdraget som tränare i F17 blev en självklarhet för mig direkt efter första mötet med Casey. Jag fick en bra bild av verksamheten och det sätt som hon vill att akademin spelar fotboll på stämmer bra överens med min syn. Jag ser fram emot att få träffa truppen och påbörja en ny spännande säsong som jag har höga förväntningar på! Jag vill även passa på att tacka alla spelare och ledare som jag har fått jobba med i BK Sport och ett extra stort tack till Mathias Arrebäck som guidat mig under åren”.

Vi önskar William stort lycka till med sitt uppdrag!

Dela