Information inför United vs AIK

Då är det snart dags igen för hemmamatch på Tunavallen. Matchen startar 18:30 och AIK står för motståndet. Tillsammans ska vi se till att det blir en kul och lyckad fotbollskväll. 

Här nedan följer viktig information till dig som ska se matchen på plats:

Från vilken tid öppnas grindarna? Vi öppnar samtliga entréer från kl 17.15. Kontrollera din biljett för att se vilken entré du ska till. Följande entréer är öppna för publik: C/D, E/F och G/H. Väl inne på arenan är det endast tillåtet att röra sig inom den sektionen som är angiven på din biljett. Det finns läktarvärdar på plats för assistans och hjälp vid eventuella frågor. Notera att utgång sker genom samma grind som vid ankomst.

OBS! Se till att ha din digitala biljett redo för att visa upp i entrén. Undvik köbildning och håll avstånd till övriga på och utanför arenan. 

Hur köper jag en biljett till matchen? Enklast och bäst är att du handlar en biljett via vår hemsida, www.eskilstunaunited.se. I det fall du vill handla biljett på plats så görs det via vår biljettlucka som är placerad vid långsidan närmast entré G/H. Observera att det endast finns ett antal begränsat antal biljetter att köpa på plats. Säkrast handlar du alltså en biljett till din favoritplats via hemsidan: https://eskilstunaunited.ebiljett.nu/List/Events

Vad kostar en biljett? Till just denna match har vi valt att ha valfritt inträde. Det innebär att du betalar det pris som passar dig bäst, från 25kr upp till 500kr. och vill du betala mer efter att matchen är slut går det bra via vårat swishnummer: 123 662 92 73

Vilken plats sitter jag på? På din biljett finns sektion och sittplats angivet. Det är strängt förbjudet att inte sitta på sin tilldelade plats. Fråga gärna någon av våra läktarvärdar ifall du inte hittar din plats. Ståplats är inte tillgängligt under matchen. 

Till dig som har årskort: Det är inte säkert att ni kan sitta på er valda plats eftersom att vi varit tvungna att hålla varannan rad tom på grund av restriktioner.

Är kiosk/servering öppet? Kiosken är öppen och finns vid respektive entré. Här gäller som för övriga delar av arenan: Undvik köbildning och håll avstånd. Betalning sker via swish eller kortbetalning. 

På vilket sätt kan jag bidra till att arenan blir en säker och trygg plats för alla?

Visa hänsyn till varandra och följ de allmänna råd och restriktioner som gäller.

Undvik trängsel och eventuell köbildning.

Använd gärna handsprit.

Undvik att ta med väskor eller liknande saker som tar onödig plats.

Tvätta händerna efter eventuellt toalettbesök.

Var lyhörd för information från speaker eller funktionär på plats.

Som besökare på en hemmamatch med Eskilstuna United intygar du genom att gå in på arenan att:

 • Du upplever att du inte har några symptom som kännetecknar Covid-19. 
 • Du är idag till din egen kännedom , inte positiv för Covid-19. 
 • Du är informerad och medveten om riskerna med Covid-19. 
 • Du har, till din egen kännedom, de senaste 14 dagarna inte haft kontakt med någon som har testats positivt för Covid-19 eller som misstänks vara smittad av Covid-19.
 • Du intygar att om din situation förändras eller i efterhand exempelvis får veta att du varit i kontakt med någon som är, eller har varit, smittad av covid-19 de senaste 14 dagarna, så följer du myndigheternas just nu gällande riktlinjer. 
 • Om myndigheterna kräver så ska du uppge nödvändig information för att smittspårning ska kunna genomföras.

På vilka övriga sätt kan jag stötta Eskilstuna United ekonomiskt?

 • Köp gärna årskort via vår hemsida. Detta kort garanterar dig just din unika plats framöver kommande matcher, förutsatt att rådande restriktioner hävs. Ditt årskort backar vårt arbete med att göra Eskilstuna och Södermanland mer hållbart. 
 • Bli medlem i Eskilstuna United. Med ett medlemskap har du möjlighet att påverka klubbens inriktning och väg framåt. Skaffa ett abonnemang på Sportbladet Play. Ange Eskilstuna United som favoritklubb. 
 • Registrera dig för Gräsroten hos Svenska Spel. Ange Eskilstuna United som favoritklubb
 • Köp fiktiva matchbiljetter för din släkt, vänner, arbetskompisar eller någon du tycker om. swisha 20kr per biljett till: 123 662 92 73
 • Följ oss på våra sociala medier. Här hittar du senaste nytt och annan viktig information som händer i klubben.

Dela