Eskilstuna United inleder samarbete med MAX

Eskilstuna United inleder ett samarbete med MAX Burgers i Eskilstuna. Samarbetet bygger på de båda parternas intresse kring hållbarhetsfrågan och efter 20 år i samma stad får nu Eskilstuna United och MAX Burgers möjlighet att samarbeta. Som en del av samarbetet lanserar MAX Burgers Hjärta-Unitedmålet på sina restauranger i Eskilstuna.

Hjärta-Unitedmålet är ett dubbelt originalmål (välj mellan nötkött eller det växtbaserade alternativet Plant Beef), crispy fries och en valfri dryck. Målet finns att köpa från vecka 13 på Max Västerleden och Max Tuna Park.

”MAX är stolta att efter 26 år i Eskilstuna få möjligheten att samarbeta med Eskilstuna United inom hållbarhet. Nu ser vi positivt på att koppla ihop MAX engagemang för en godare värld till Eskilstuna Uniteds samhällsengagemang” säger Kaj Török, Hållbarhetschef MAX Burgers AB”.

Hållbarhet är en central fråga för Eskilstuna United och att hitta samarbetsytor med MAX Burgers som är en etablerad aktör inom hållbarhetsområdet öppnar dörrarna för nya möjligheter.

”Vi är väldigt glada över vårt partnerskap med MAX Burgers. Max Burgers hållbarhetsarbete genomsyrar hela deras affärsmodell och vi ser det som extremt givande att få samverka kring hållbarhet på olika sätt. Eskilstuna Uniteds plattform för samhällsengagemang, Hjärta United glidtacklar 8 av de 17 globala mål som ingår i Agenda2030. Vi hoppas att vårt partnerskap med Max Burgers ska uppmuntra fler företag till att hitta samverkansmöjligheter inom hållbarhetsområdet. Tillsammans kan vi göra skillnad”, säger Emre Gürler, hållbarhetsansvarig i Eskilstuna United.

Dela