Efter två utvecklande år lämnar Felicia Saving United  

Hon kom till Eskilstuna United inför säsongen 2021 och har representerat föreningen vid 53 tillfällen i tävlingssammanhang. – Det har varit ett nöje att haft Felicia Saving under dessa år, säger sportchef och tränare Fredrik Bernhardsson.  

Det blev totalt 42 matcher i Damallsvenskan och 11 matcher i svenska cupen för Felicia Saving i Eskilstuna United. Under tiden här har hon även etablerat sig som en viktig spelare i Sverige U23-landslag där det hittills blivit 9 landskamper.   

– Det har varit ett nöje att haft Felicia som spelare hos oss under dessa år. Med sitt nyfikna sätt och höga ambition med sin fotboll, har Felicia utvecklats till en etablerad damallsvensk spelare hos oss. Vi vill tacka Felicia för tiden i United och önskar henne lycka till i framtiden, säger Fredrik Bernhardsson, sportchef och tränare i Eskilstuna United.  

Felicia Saving väljer alltså att gå vidare efter att avtalet med Eskilstuna United löper ut. Idag, den 2 december, presenteras hon av sin nya klubb Linköping FC.  

– Jag vill verkligen rikta ett stort tack till spelare, ledare, supportrar och alla övriga i klubben. Jag har haft två fantastiskt roliga och utvecklande säsonger i United, som hjälpt mig att växa som både spelare och person. Jag önskar alla ett stort lycka till och hoppas vi ses igen, säger Felicia Saving.  

Foto: Jim Ahlerup

 

Dela