De prisades på Uniteds säsongsavslutning

Spelare, ledare, sponsorer och unitedvänner bjöds lördagen den 18 november på säsongsavslutning på Stiga Sports padel center. Efter padelturnering var det middag med prisutdelning.

Årets mest värdefulla spelare

Som traditionen bjuder utsågs årets mest värdefulla spelare som förärades med en klocka från Stjärnurmakarna i Eskilstuna. 2023 års pris som MVP gick till målvakten Julia Langörgen.

Fler som prisades

Volontärer hyllades

En förening är ingenting utan alla ideella krafter. Alla ungdomsledare, föräldrar som står i kiosken, alla som jobbar med våra matcharrangemang på Tunavallen, spelare som engagerar sig i föreningens aktiviteter. Alla dessa hyllades under festkvällen och en person fick symbolisera allt detta.

Hon är överallt där det händer. Hon bidrar till vår gemenskap och hjälper till att visa upp den glädje men även sorg och frustration som fotbollen också är ibland. Hon kom hit för att spela fotboll, blev skadad och tog en helt annan roll – som fotograf, filmare, kommunikatör och sociala medier-redaktör. Pris för årets volontär gick till Pato Jerzak. 

Dela