Eskilstuna United investerar i digitalt kommunikationsverktyg

Eskilstuna United har skrivit ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras Nätverks- och Kommunikationsverktyg Score . Syftet med samarbetsavtalet är att öka affärsnyttan för sina partners och vässa kommunikationen ifrån klubben. Att vara partner till Eskilstuna United skall vara en investering som ger ett värde tillbaka.  

Tack vare vårt samarbete med Score och Never Offside kan vi lyfta våra affärsmöjligheter och utveckla vårt ansvar gentemot våra partners. Det blir också möjligt för oss att visa upp Eskilstuna United för partners, medlemmar och publik, något som kan lyfta både Tunavallen och Eskilstuna som stad. Eskilstuna United DFF är en av toppklubbarna i OBOS Damallsvenskan och det vill vi förmedla även för de som möter klubben utanför planen, säger Åsa Kalmerén försäljningsansvarig i Eskilstuna United.

Never Offside, bolaget som utvecklat Score ser fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT- och Sporträttighetsbranschen är på stark frammarsch och arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna.

– Vi är jätteglada för förtroendet ifrån Eskilstuna United, som är en av Sveriges absolut finaste idrottsföreningar och varumärken. Vi ser verkligen fram emot att hjälpa klubben utveckla sitt kommersiella erbjudande och sin kommunikation. Effekterna av Corona har tydliggjort hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utöver de som hemmamatcherna genererar. Vi är glada att allt fler klubbar, likt Eskilstuna United, nu tar initiativ för att göra det.” säger Christer Haglund som är VD och en av grundarna till Never Offside.   

Score kommer att introduceras för partners i samband med en nätverksträff under dagen. Utöver bättre förutsättningar för partners att göra affärer inom nätverket så får klubben genom appen en ny exklusiv kommunikationskanal och ett nytt administrationsverktyg för partner-events. Appen kommer även att vara till för klubbens medlemmar.

Dela