Allt om seriepremiären

På den här sidan samlar vi den senaste informationen om seriepremiären den 13 april klockan 13 på Larslunda IP i Strängnäs.

Sidan kommer uppdateras så fort ny information finns.

Ta dig till Larslunda IP med Tuna Trafik

Tuna Trafik, vår bussiga partner, erbjuder buss tur och retur för 50 kr. Bussen går 11.45 från Eskilstuna Busstation.

Parkering

Det är begränsat med parkeringsplatser och vissa problem att komma fram på grund av bygget av ny sport- och simhall. Ta bara bilen bara om du måste.

Frivillig entré

Det är frivillig entré på matchen. Det betyder att vi inte säljer biljetter och du betalar vad du vill på plats med swish. Du kan betala redan nu om du vill:

Kiosk

Det kommer finnas kiosk.

Vip-läktare

För dig med företagskort och årskort kommer vi ha en vip-läktare. Det är dock begränsat antal platser så det är först på plats som gäller. För dig på vip-läktaren kommer det finnas kaffe och kaka.

Frågor och svar

Varför spelas matchen i Strängnäs?

Att Eskilstuna United inte kan spela sin hemmapremiär på Tunavallen beror på att Eskilstunacupen håller till där hela helgen.

Nyhet: Därför spelar Eskilstuna United hemmapremiären i Strängnäs

Gäller säsongskort?

Ja, säsongskort gäller. Det är frivillig entré på matchen men med säsongskortet kan du få plats på Vip-läktaren. Dock är antalet platser på vip-läktaren begränsade så det är först på plats som gäller.

Gäller företagskort?

Ja, företagskort gäller. Det är frivillig entré på matchen men med företagskortet kan du få plats på Vip-läktaren. Dock är antalet platser på vip-läktaren begränsade så det är först på plats som gäller.

Fler frågor!

Undrar du över något som du inte hittar svaret på här, mejla sportkontoret@eskilstunaunited.se